Ik ben Laura

Als twintiger opgeleid aan de Amsterdamse Academie voor Beeldende Vorming (textiel, HBO) en aan de Erasmus Universiteit (bestuurskunde). Jarenlange ervaring bij overheidsorganisaties en gezondheidszorg, de laatste 10 jaar als (sr.) communicatieadviseur en webredacteur.

Sinds 2016 Lank Coaching & Communicatie

Al lang speelde ik met de gedachte om als zzp’er verder te gaan. In 2016 heb ik de stap gezet. 

Waarom mensen bij mij komen: Bij mij vind je een combinatie van kennis over techniek, over communicatie en over effectieve samenwerking.

Daar komt bij dat ik naast websitebouwer en tekstschrijver ook coach ben. Dat is vooral in de eerste fase van inspiratie en ideevorming behulpzaam. Zo kom je makkelijker bij wat jij belangrijk vindt.

Deze combinatie werkt voor veel mensen heel goed.